Spis godt på de lokale
Restauranter

Køge Bugt Kro​

Traditionelt dansk køkken med alt hvad hjertet begærer. Her oplever I en god stemning og de søde piger kan trylle mad frem som vor mormor lavede den. Et fif er at bestille deres wienersnitzel de dage du er ekstra sulten. Husk at bestille bord.

Chengs Køkken

Stedet hvor du altid kan forvente, at kvalitet, smag samt pris hænger sammen.

Chengs Køkken specialiteter er Sushi og Wokretter, og alt produceres af helt friske råvare.

Chengs Køkken er sikker på at kunne udfordre dine smagsløg og få smilet frem på dine læber når du sætter dig til bords med vores retter.

Cafe Mågen – Greve Marina​

Traditionel dansk mad til en rigtig god pris.

Vi kan anbefale deres traditionelle danske smørrebrød, men de har også ”dagens ret” både til at spise i restaurantens rustikke og hyggelige lokaler og til at tage med tilbage på campingpladsen.

Bangkok Streetkitchen

Bangkok Streetkitchen er smagen og duften af den thailandske hovedstads autentiske gadekøkken orkestreret af den selvlærte masterchef Puy, som via sin opvækst i Bangkok har fået det thailandske gadekøkken ind med modersmælken.
 
Puys store kærlighed for det thailandske gadekøkken og hendes solidt plantede rødder i den thailandske kultur har en afsmittende effekt på stemningen og smagen hos Bangkok Streetkitchen, som leverer velsmagende thaispecialiteter til nysgerrige og lækkersultne gæster i Københavns gader og stræder.

Restaurant Fregatten – Greve Marina

Lækker restaurant i lystbådehavnen med havudsigt. Til når der skal være hvid dug på bordet, de dage hvor der skal være lidt ekstra forkælelse.

Bella Verona Pizzeria

I indkørslen til Hundige Strand Familiecamping bliver man mødt af et klassisk italiens pizzeria. Pizzeriaets venlig personale og deres store menukort gør at man altid vil få en god oplevelse og et godt måltid når man besøger Bella Verona. Tag pizzaen, pastaretten eller med ned til pladsen og nyd sommersolen uden bekymringer om madlavning og opvask.