Bliv klogere på pladsen

Selv om vi ligger i byen, er campingpladsen en naturskøn oase med plads til hele familien, så når I kommer tilbage fra centrum, kan I slappe af til fuglefløjt fra de høje træer og måske tage en dukkert på stranden.

I kan også vælge at stå tidligt op og spise brunch på en af byens cafeer, inden i skal ud at mærke alle de oplevelser København har at byde på. I receptionen er vores søde værter klar til at hjælpe med information, så I får den bedste oplevelse ud af jeres tur til vores smukke hovedstad.

Hundige Strand Camping ligger lige i udkanten af København, og med gåafstand til den nærmeste S-togsstation, kan I være på Københavns Hovedbanegård på godt og vel 30 minutter.

Hundige Strand Camping er en af de mest velbesøgte og populære campingpladser i Danmark – og det er ikke uden grund. Vi tilbyder campingpladser på Sjælland ved vandet, lige ud til Køge Bugt, hvilket betyder at besøgende hos os, altid er omgivet af smuk natur og nem adgang til 8 km lang børnevenlig sandstrand. Vi har med andre ord den hyggeligste strand camping Sjælland kan tilbyde.

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

Hundige Strand Camping har en god beliggenhed, med gode restauranter tæt på. I afsnittet Restauranter kan I læse om de bedste og ellers kom ind og spørg i receptionen så skal vi fortælle om vores favoritter