Alt det gode i nærheden

Hundige Strand Familiecamping er en af de mest velbesøgte og populære campingpladser i Danmark – og det er ikke uden grund. Vi tilbyder campingpladser på Sjælland ved vandet, lige ud til Køge Bugt, hvilket betyder at besøgende hos os, altid er omgivet af smuk natur og nem adgang til 8 km lang børnevenlig sandstrand. Vi har med andre ord den hyggeligste strand camping Sjælland kan tilbyde.

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

Waves Shopping Center ligger tæt på Hundige Strand Familie Camping. Der er gratis parkering, masser af butikker, restauranter og endda en biograf.

Adressen til Waves Shopping Center er:
Over Bølgen 2A
2670 Greve

Du finder mere information om center her.

Havnen er opbygget med to havneøer: Hejren og Mågen. Er I interesseret i at leje en bådplads eller læse nærmere om bådpladserne kan I læse nærmere om havnene her:
Hejren
Mågen.

Bus, tog og metro – der er mange måder at komme nemt og trygt rundt på Sjælland. Her er alt hvad du behøver vide om offentlig transport i og omkring København.

Fra Hundige Station kan du tage toget direkte til København. Her på siden kan du se afgangstider fra Hundige Station beliggende 12 minutters gang fra Hundige Strand Familiecamping. 

Lad bilen stå og tag toget direkte til oplevelser i København og de mange smukke byer på Sjælland. På hverdage er der tog minimum hvert 10. minut og i weekenden kører toget hele natten. Det betyder at du har mulighed for at bruge hele dagen i København og komme tilbage til din hytte, campingvogn autocamper eller telt og få en god nats søvn, uden at skulle tænke på at finde en dyr parkeringsplads eller at skulle have bilen med rundt inde i byen.