Cykelferie

Hvis I planlægger en cykelferie og har brug for et pitstop i smukke, rolige omgivelser, tilbyder Hundige Strand Camping de perfekte rammer.

At være cykelturist i Danmark er en unik oplevelse for hele familien, da der er mere end 11.000 km skiltede cykelruter gennem skønne landskaber og hyggelige byer. Det gør Danmark til et populært, familievenligt og sikkert sted for jeres næste ferie, hvor cykelcamping er på programmet.

Når I ankommer på Hundige Strand Camping, finder I Receptionen på Landsiden, hvor I også kan finde mere information.

Cykelturist på Hundige Strand Familiecamping

Til en oplevelsesrig cykelferie er det vigtigt, at familien får en god nats søvn og muligheden for at lade op på ruten. Hos os er I omgivet af fredelige grønne områder, og campingpladsen ligger ved den skønne, børnevenlige badestrand i Køge Bugt.

På Hundige Strand Camping er I omgivet af naturskønne cykelruter i kystnært område. Campingpladsen ligger desuden i cykelafstand til større byer som København, Roskilde og Køge, hvor der er rig mulighed for kulturelle oplevelser.

Særlige faciliteter til cykelturister

På Hundige Strand Camping finder I et særskilt område til cykelcamping og vi har mange faciliteter, bl.a.:

  • Fællesgrill med borde og stole
  • Restauranter i gåafstand
  • Indkøbs- og shoppingmuligheder lige ved siden af
  • Opholdsstue/TV-stue
  • Køkken med gasblus samt opvask
  • Vaskeri og tørremulighed
  • Cykler kan låses inde ved forespørgsel
  • Leje hyggelige hytter eller teltpladser

Det betyder, at I får de bedste rammer til jeres overnatning på cykelferien, så I vågner friske og udhvilede. Det er uanset om I vælger Hundige Strand Camping som jeres faste base på jeres cykelferie, eller blot som et pitstop med en enkelt overnatning.

Vi har plads til alle – om I ønsker at leje en teltplads eller en hytte hos os

Efter en lang dag med mange kilometer i benene er der mange cykelturister, som gerne vil have en komfortabel overnatning, i gode senge, inden de igen skal ud og cykle. Er det jeres ønske, så har I mulighed for at leje en af vores hyggelige hytter.

Har I i stedet jeres eget telt med på cyklen, så kan vi også tilbyde en teltplads, hvor I kan slå jeres telt op.