Geniet van de natuur in een schuilhut

Overnacht in de openlucht in onze schuilhutten

Slaap onder de sterrenhemel met een dak boven je hoofd en geniet van de natuur. Onze schuilhutten bieden een unieke ervaring voor natuurliefhebbers die graag in de openlucht overnachten. 

Wanneer je overnacht in een van onze schuilhutten is het maar 400 meter naar het strand en heb je allerlei voorzieningen en fantastische eetgelegenheden binnen handbereik. Het centrum van Kopenhagen ligt ongeveer 19 km van de camping en is op de fiets bereikbaar via mooie routes. 

Dit krijg je als je een schuilhut boekt

Plads til 2 voksne
(+1 barn)

Inkl. bord og 2 stole

Mulighed for aflåsning

Hos Hundige Strand Camping har vi skabt den perfekte mulighed for dig med vores unikke shelters

Drømmer du om at tilbringe en nat under den åbne stjernehimmel og vågne op midt i naturens skønhed? Her er en oplevelse for dem, der elsker naturen og udendørs overnatning.

Vores shelters er mere end blot en enkel overnatningsmulighed – de er porten til en uforglemmelig naturoplevelse. Med et shelter kan du sove under stjernehimlen, samtidig med at du har et solidt tag over hovedet. Lyden af bølgerne og den friske luft fra havet vil være din naturlige baggrundsmusik.

Shelter lige ved stranden

Når du vælger at overnatte i et af vores shelters, er du kun 400 meter væk fra den betagende strand. Du kan vågne op til lyden af bølgerne og starte dagen med en forfriskende dukkert. Og selvom du er omgivet af natur, er faciliteter og fantastiske spisesteder inden for kort afstand, så du ikke behøver gå på kompromis med komforten.

Kun 20 min. fra København

Skal du udforske København og alt, hvad byen har at byde på, er det nemt. Du kan cykle de hyggelige ruter, der strækker sig over ca. 19 km, eller vælge den bekvemme offentlige transport, der på kun 20 minutter bringer dig ind til centrum.

Når du booker et shelter hos Hundige Strand Camping, får du mere end bare et sted at sove. Du får en unik oplevelse i naturen. Hvert shelter har plads til to voksne og et barn og er udstyret med et bord, to stole og mulighed for sikker aflåsning af dine værdigenstande.

Så lad os hjælpe dig med at gøre dine udendørsdrømme til virkelighed. Book et shelter hos os, og oplev naturens skønhed på første hånd, mens du nyder den ultimative komfort og bekvemmelighed. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores enestående shelters ved Hundige Strand Camping!