Camping på Sjælland - Kun 20 min. fra København

Miniferie, 1 uge eller hele sommerferien – her er masser at opleve – Du kan ikke nå at opleve det hele, men du er altid velkommen til at besøge campingpladsen igen.

Wat heeft Hundige Strand Camping je te bieden?

  • Een centraal gelegen camping – een groene oase in de stad bij het strand
  • Een kindvriendelijke camping met rust, gezelligheid en gemoedelijkheid
  • Verhuur van SUPs , sit-on-topkajaks en fietsen
  • Minigolf
  • Ligging aan Køge Bugt met 8 km kindvriendelijk zandstrand en natuurpark
  • Dicht bij de jachthaven met z’n gezellige sfeer, restaurants en ijswinkel
  • Veel recreatiegebieden met wandel- en fietspaden
  • S-trein naar Kopenhagen, ongeveer 20 minuten naar het centrum
  • Buurtsupermarkt, bakker, restaurants en grillroom in de buurt
  • Op wandelafstand van een groot winkelcentrum met 110 winkels

 

Op Hundige Strand Camping kunnen jij en je gezin zelf bepalen hoe jullie willen overnachten. Je kunt een standplaats boeken voor je caravan, camper of tent of een schuilhut. Hier lees je meer over onze standplaatsen, voorzieningen, bezienswaardigheden in de omgeving en nog veel meer.

Campingferie lige som du ønsker!

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte eller et Shelter, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

Het langste badstrand van Seeland - slechts 400 m van de camping

We zijn op Hundige Strand Camping dol op zon en zomer en die hebben we gelukkig in overvloed!

Hundige Strand Camping ligt aan Køge Bugt met een 8 km lang, kindvriendelijk zandstrand en prachtige natuur. Op Hundige Strand Camping kun je SUPs en sit-on-topkajaks huren.

Op de website van het Strandpark kun je meer lezen over wat het Strandpark te bieden heeft.

Maak een wandeling over het strand, ontspan en geniet van de zon. Het gezoem van bijen en sprinkhanen vult het Strandpark en de geur van honingklaver en bottelrozen brengt je in gedachten terug naar de zomers van je jeugd.

Din ideelle destination for camping i Hundige kun 20 min fra København

På Hundige Strand Camping har vi skabt rammerne for en uforglemmelig campingoplevelse, hvor valgmulighederne er mange. Uanset om du foretrækker at bo i campingvogn, autocamper, telt eller shelter, giver vi dig friheden til at vælge, hvordan du ønsker at indrette din ophold.

Vi er også begejstrede for at tilbyde en række spændende aktiviteter. For de eventyrlystne er der mulighed for at leje SUPs (stand-up paddleboards), sit-on-top-kajakker og cykler, så du kan udforske området på egen hånd. Er du mere til familieunderholdning, kan du kaste dig ud i en omgang minigolf og konkurrere med dine kære.

Vores campingplads er en skat ved Køge Bugt med hele 8 kilometer børnevenlig sandstrand og en imponerende naturpark. Du kan også besøge den nærliggende lystbådehavn, hvor stemningsfulde restauranter og isboder venter på at forkæle dine smagsløg.

Nyd den betagende natur omkring campingpladsen, hvor fred og ro hersker. Samtidig er vi privilegerede med en kort gåafstand til S-togstationen, der bringer dig til Københavns centrum på blot ca. 20 minutter.

For din bekvemmelighed har vi en dagligvarebutik, en bager samt et udvalg af restauranter og grillsteder inden for rækkevidde. Og for de shoppinglystne er der et stort shoppingcenter med hele 110 butikker, som du nemt kan nå til fods.

Uanset om du er på udkig efter en rolig campingoplevelse i naturskønne omgivelser, eller ønsker at udforske København og dens seværdigheder, har Hundige Strand Camping noget for enhver smag. Book din plads i dag og glæd dig til en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor du bestemmer tempoet og indholdet. Vi ser frem til at byde dig velkommen!