Camping på Sjælland - Kun 20 min. fra København

Miniferie, 1 uge eller hele sommerferien – her er masser at opleve – Du kan ikke nå at opleve det hele, men du er altid velkommen til at besøge campingpladsen igen.

Au Hundige Strand Camping, vous bénéficiez de:

  • Séjournez dans un camping situé au centre - une oasis naturelle dans la ville près de la plage
  • Camping adapté aux enfants, avec calme, convivialité et HYGGE.
  • Location de SUP, de kayaks sit-on-top et de vélos
  • Mini golf
  • Directement à Køge Bay avec 8 km de plage de sable adaptée aux enfants et parc naturel
  • Près d'une marina avec des restaurants d'ambiance et un marchant de glaces.
  • De nombreuses aires de loisirs avec des sentiers pédestres et cyclables
  • S-train jusqu'à Copenhague avec env. 20 minutes du centre
  • Épicerie, boulangerie, restaurants, grill à proximité
  • À distance de marche d'un grand centre commercial avec 110 magasins

 

Au camping Hundige Strand, vous ou votre famille pouvez décider vous-même comment vous voulez vivre. Vous pouvez louer un emplacement pour une caravane, un camping-car, une tente ou un emplacement de tente ou un abri. Vous pouvez en savoir plus sur les lieux, les installations, les attractions de la région et bien plus encore.

Campingferie lige som du ønsker!

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte eller et Shelter, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

La plus longue plage de baignade de Zélande à seulement 400 m du camping

Nous aimons le soleil et l'été ici au camping Hundige Strand - heureusement, nous en avons beaucoup!

Le camping Hundige Strand est situé à côté de la baie de Køge, avec un accès facile à une plage de sable de 8 km de long adaptée aux enfants et à une nature magnifique. Au Hundige Strand Camping, il est possible de louer des SUP et des kayaks sit-on-top.

En savoir plus sur les expériences proposées par Strandparken sur le site Web de Strandparken.

Promenez-vous sur la plage, prenez votre pouls et profitez du soleil. Le parc de la plage bourdonne d'abeilles et de sauterelles et l'odeur de trèfle et d'églantier rappelle les étés de l'enfance.

Din ideelle destination for camping i Hundige kun 20 min fra København

På Hundige Strand Camping har vi skabt rammerne for en uforglemmelig campingoplevelse, hvor valgmulighederne er mange. Uanset om du foretrækker at bo i campingvogn, autocamper, telt eller shelter, giver vi dig friheden til at vælge, hvordan du ønsker at indrette din ophold.

Vi er også begejstrede for at tilbyde en række spændende aktiviteter. For de eventyrlystne er der mulighed for at leje SUPs (stand-up paddleboards), sit-on-top-kajakker og cykler, så du kan udforske området på egen hånd. Er du mere til familieunderholdning, kan du kaste dig ud i en omgang minigolf og konkurrere med dine kære.

Vores campingplads er en skat ved Køge Bugt med hele 8 kilometer børnevenlig sandstrand og en imponerende naturpark. Du kan også besøge den nærliggende lystbådehavn, hvor stemningsfulde restauranter og isboder venter på at forkæle dine smagsløg.

Nyd den betagende natur omkring campingpladsen, hvor fred og ro hersker. Samtidig er vi privilegerede med en kort gåafstand til S-togstationen, der bringer dig til Københavns centrum på blot ca. 20 minutter.

For din bekvemmelighed har vi en dagligvarebutik, en bager samt et udvalg af restauranter og grillsteder inden for rækkevidde. Og for de shoppinglystne er der et stort shoppingcenter med hele 110 butikker, som du nemt kan nå til fods.

Uanset om du er på udkig efter en rolig campingoplevelse i naturskønne omgivelser, eller ønsker at udforske København og dens seværdigheder, har Hundige Strand Camping noget for enhver smag. Book din plads i dag og glæd dig til en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor du bestemmer tempoet og indholdet. Vi ser frem til at byde dig velkommen!