Spændende byer i København & Omegn

København er Danmarks hovedstad og største by. Det er også her man kan lave og opleve en hel masse, som fx Nyhavn, sejle med båd i de populære kanaler, tage i Tivoli, spise god mad, shoppe i centrene eller på strøget og meget mere!

Roskilde er Danmarks første Hovedstad. Her er flere seværdigheder som er et besøg værd. Blandt andre er især Domkirken, Vikingeskibsmuseet, Ragnarock og den hyggelige gågade m.fl.

Hundige er en by, som tilhører Greve Kommune. I kommunen og omegn er der en masse ting, at se og lave, som blandt andet at se og bade i den berømte kalkgrav. Derudover finder man også WAVES Shoppingcenter, som er en af Danmarks største shoppingcentre. 

Bus, tog og metro – der er mange måder at komme nemt og trygt rundt på Sjælland. Her er alt hvad du behøver vide om offentlig transport i og omkring København.

Fra Hundige Station kan du tage toget direkte til København. Her på siden kan du se afgangstider fra Hundige Station beliggende 12 minutters gang fra Hundige Strand Familiecamping. 

Lad bilen stå og tag toget direkte til oplevelser i København og de mange smukke byer på Sjælland. På hverdage er der tog minimum hvert 10. minut og i weekenden kører toget hele natten. Det betyder at du har mulighed for at bruge hele dagen i København og komme tilbage til din hytte, campingvogn autocamper eller telt og få en god nats søvn, uden at skulle tænke på at finde en dyr parkeringsplads eller at skulle have bilen med rundt inde i byen.