Strandferie for hele familien kun 20 min. fra København
Udforsk
Meget mere end bare camping
Læs mere
Hytter med plads til alle
Book nu
Campingferie i skønne omgivelser
Læs mere
Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Hundige Strand Camping - Danmarks ældste campingplads

Hundige Strand Camping er den dejligste oase I møder på jeres ferie, lige inden I kommer til centrum af København. Hos os er vi stolte af at være Danmarks ældste campingplads, vi har ligget her siden 1926 – Vi er en campingplads med historie. Vi har bevaret atmosfæren, hvor solsorten sidder i toppen af store gamle træer og fløjter i aftensolen, imens børnene der er kommet tilbage fra stranden, leger på legepladsen imens grillen bliver varm.

Vi har det hele, historien, stemningen, stranden, byen og naturen.

Få den skønneste campingferie kun 20 min. fra København!

Sjællands længste badestrand kun 400 m fra campingpladsen

Vi elsker sol, sommer og strand her på Hundige Strand Camping – vi har heldigvis masser af det!

Hundige Strand Camping ligger ud til Køge Bugt, med nem adgang til 8 km lang børnevenlig sandstrand og smuk natur. På Hundige Strand Camping er der mulighed for leje af SUP’s og sit-on-top kajakker.

Se mere om hvilke oplevelser Strandparken tilbyder, på Strandparkens hjemmeside.

Tag en tur på stranden, få pulsen helt ned og nyd solen. Strandparken summer af bier og græshopper og duften af stenkløver og hybenroser leder tankerne hen på barndommens somre.

På denne campingplads på Sjælland bliver man lidt forelsket på ny i den danske sommer

Børn der leger, solskin og nærvær, dét er selve essensen af sommerferie. Hos Hundige Strand Camping er der mulighed for aktiviteter for børn i alle aldre – også for deres forældre og bedsteforældre – Vandsport, strand og lystbådehavn og et kæmpe naturområde lige på den anden side af vejen fra campingpladsen.

Ønsker man at variere mellem natur og by, så kan man nemt og hurtigt komme til den smukke og livlige hovedstad, København.

Ferie på Hundige Strand Camping og campingpladsen

Det første man møder som gæst på Hundige Strand Camping, er det hjælpsomme personale, der bidrager til den afslappede atmosfære på den parklignende campingplads.

Når I har pakket ud, er alle faciliteter, aktiviteter og oplevelser lige omkring jer. Der er indkøbsmuligheder og restauranter i gåafstand, for børnene er der legeplads med hoppepuder, bure med kaniner og sjove egern. Der kan lejes cykler, SUP’s, sit-on-top-kajakker og der er mulighed for mini-golf. Køkken- og badefaciliteter er gratis at benytte for campingpladsens gæster.
Søger man storby oplevelser, kan man variere de skønne rolige omgivelser med en tur til København, som kun tager 20 i bil, ca. 30 min. med det offentlige eller en ca. 19 km. cykeltur.

Selve indretning af pladsen har vi holdt med respekt for historien – det forpligter at være Danmarks ældste campingplads. Leder I efter en campingplads på Sjælland, så kan vi helt sikkert en perfekt plads til jer.

Oplev storbyen med en tur til København

Er man på Hundige Strand camping må man bare besøge vores smukke hovedstad København.

Vi anbefaler at I lader bilen stå, og tager toget der afgår mod København hvert 10. minut i dagtimerne og hvert 20. minut om natten. Fra Hundige Strand Camping tager det ca. 15 minutter at gå til toget, som er i København efter 25-30 minutter.

København byder på alt hvad hjertet begærer af oplevelser, events, forlystelser og indkøbsmuligheder. Det er umuligt at liste dem alle, men nedenstående links giver jer mulighed for at se bare noget af hvad København tilbyder lige nu:

Læs mere og book din campingplads, teltplads, hytte eller Shelter