Camping på Sjælland - Kun 20 min. fra København

Miniferie, 1 uge eller hele sommerferien – her er masser at opleve – Du kan ikke nå at opleve det hele, men du er altid velkommen til at besøge campingpladsen igen.

At Hundige Strand Camping you can experience:

  • Stay at a centrally located campsite – an oasis of nature in town and by the beach
  • Suitable for children, with peace and quiet, cosiness and sociability.
  • Rental of SUP, sit-on-top kayaks and bicycles
  • Mini Golf
  • Directly at Køge Bay with 8 km of child-friendly sandy beach and nature park
  • Close to marina with atmosphere restaurants and ice cream parlour
  • Many recreational areas with hiking and cycling paths
  • Ca. 20 minutes from Copenhagen city centre with the S-train
  • Convenience store, bakery, restaurants, barbecue nearby
  • Large shopping centre with 110 shops at walking distance

 

At the campsite in Hundige, you or your family can decide how you want to stay. You can rent a pitch for caravan, campervan or tent, a pitch with tent or a shelter. You can read more about pitches, facilities, attractions in the area and much more.

Campingferie lige som du ønsker!

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte eller et Shelter, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

Zealand's longest beach only 400 meters from the campsite

We love the sun and summer here at Hundige Strand Camping - fortunately we have plenty of it!

Hundige Strand Camping is situated next to Køge Bay, with easy access to an 8 km long child-friendly sandy beach and beautiful nature. You can rent SUP and sit-on-top kayaks at the campsite.

Find out more about the experiences Strandparken offers on Strandparken's website

Take a walk on the beach, get your heart rate right down and soak up the sun. Strandparken is buzzing with bees and grasshoppers and the smell of stone clover and rose hip brings back childhood summers.

Din ideelle destination for camping i Hundige kun 20 min fra København

På Hundige Strand Camping har vi skabt rammerne for en uforglemmelig campingoplevelse, hvor valgmulighederne er mange. Uanset om du foretrækker at bo i campingvogn, autocamper, telt eller shelter, giver vi dig friheden til at vælge, hvordan du ønsker at indrette din ophold.

Vi er også begejstrede for at tilbyde en række spændende aktiviteter. For de eventyrlystne er der mulighed for at leje SUPs (stand-up paddleboards), sit-on-top-kajakker og cykler, så du kan udforske området på egen hånd. Er du mere til familieunderholdning, kan du kaste dig ud i en omgang minigolf og konkurrere med dine kære.

Vores campingplads er en skat ved Køge Bugt med hele 8 kilometer børnevenlig sandstrand og en imponerende naturpark. Du kan også besøge den nærliggende lystbådehavn, hvor stemningsfulde restauranter og isboder venter på at forkæle dine smagsløg.

Nyd den betagende natur omkring campingpladsen, hvor fred og ro hersker. Samtidig er vi privilegerede med en kort gåafstand til S-togstationen, der bringer dig til Københavns centrum på blot ca. 20 minutter.

For din bekvemmelighed har vi en dagligvarebutik, en bager samt et udvalg af restauranter og grillsteder inden for rækkevidde. Og for de shoppinglystne er der et stort shoppingcenter med hele 110 butikker, som du nemt kan nå til fods.

Uanset om du er på udkig efter en rolig campingoplevelse i naturskønne omgivelser, eller ønsker at udforske København og dens seværdigheder, har Hundige Strand Camping noget for enhver smag. Book din plads i dag og glæd dig til en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor du bestemmer tempoet og indholdet. Vi ser frem til at byde dig velkommen!