Camping på Sjælland - Kun 20 min. fra København

Miniferie, 1 uge eller hele sommerferien – her er masser at opleve – Du kan ikke nå at opleve det hele, men du er altid velkommen til at besøge campingpladsen igen.

Was Hundige Strand Camping bietet:

  • Wohnen auf einem zentral gelegenen Campingplatz – in einer Naturoase im Ort und gleich am Strand
  • Friedlicher, ruhiger und kinderfreundlicher Platz mit gemütlicher, familiärer Atmosphäre
  • Vermietung von SUPs , Sit-on-top-Kajaks und Fahrrädern
  • Minigolf
  • Lage direkt an der Bucht von Køge mit ihrem 8 km langen, kinderfreundlichen Sandstrand und Naturpark
  • Nahe des Bootshafens mit seinen gemütlichen Restaurants und Eisdielen
  • Zahlreiche Erholungsgebiete mit Rad- und Wanderwegen
  • S-Bahnanschluss nach Kopenhagen (ca. 20 Minuten ins Zentrum)
  • Einkaufsladen, Bäcker, Restaurants und Grillimbiss in unmittelbarer Nähe
  • Großes Shoppingcenter mit 110 Geschäften in Fußnähe

 

Auf dem Campingplatz in Hundige können Sie und Ihre Familie selbst entscheiden, wie Sie wohnen möchten. Sie können einen Wohnwagen-, Wohnmobil- oder Zeltplatz oder einen Shelter mieten. Lesen Sie mehr über Plätze, Einrichtungen, Sehenswürdigkeiten in der Umgebung und vieles mehr.

Campingferie lige som du ønsker!

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte eller et Shelter, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

Der längste Badestrand Seelands liegt nur 400 m vom Campingplatz entfernt

Hier auf Hundige Strand Camping lieben wir Sommer und Sonne – und zum Glück haben wir jede Menge davon!

Hundige Strand Camping liegt an der Bucht von Køge mit Zugang zum 8 km langen, kinderfreundlichen Sandstrand und zu wunderschöner Natur. Man kann auf Hundige Strand Camping SUPs und Sit-on-top Kajaks mieten.

Mehr darüber, was der Strandpark bietet, finden Sie auf der Homepage des Strandparks.

Entspannen Sie sich und genießen Sie die Sonne bei einem Spaziergang am Strand. Der Strandpark ist erfüllt vom Summen der Bienen und vom Zirpen der Grillen, und der Duft von Honigklee und Wildrosen weckt Erinnerungen an die Sommer der Kindheit.

Din ideelle destination for camping i Hundige kun 20 min fra København

På Hundige Strand Camping har vi skabt rammerne for en uforglemmelig campingoplevelse, hvor valgmulighederne er mange. Uanset om du foretrækker at bo i campingvogn, autocamper, telt eller shelter, giver vi dig friheden til at vælge, hvordan du ønsker at indrette din ophold.

Vi er også begejstrede for at tilbyde en række spændende aktiviteter. For de eventyrlystne er der mulighed for at leje SUPs (stand-up paddleboards), sit-on-top-kajakker og cykler, så du kan udforske området på egen hånd. Er du mere til familieunderholdning, kan du kaste dig ud i en omgang minigolf og konkurrere med dine kære.

Vores campingplads er en skat ved Køge Bugt med hele 8 kilometer børnevenlig sandstrand og en imponerende naturpark. Du kan også besøge den nærliggende lystbådehavn, hvor stemningsfulde restauranter og isboder venter på at forkæle dine smagsløg.

Nyd den betagende natur omkring campingpladsen, hvor fred og ro hersker. Samtidig er vi privilegerede med en kort gåafstand til S-togstationen, der bringer dig til Københavns centrum på blot ca. 20 minutter.

For din bekvemmelighed har vi en dagligvarebutik, en bager samt et udvalg af restauranter og grillsteder inden for rækkevidde. Og for de shoppinglystne er der et stort shoppingcenter med hele 110 butikker, som du nemt kan nå til fods.

Uanset om du er på udkig efter en rolig campingoplevelse i naturskønne omgivelser, eller ønsker at udforske København og dens seværdigheder, har Hundige Strand Camping noget for enhver smag. Book din plads i dag og glæd dig til en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor du bestemmer tempoet og indholdet. Vi ser frem til at byde dig velkommen!